Događanja

Tribina 17.11. "Svi mi znamo kritizirati, no znamo li kritički misliti?"

Udruga studenata filozofije „Furija“ Vas sa zadovoljstvom poziva na tribinu pod nazivom „Svi mi znamo kritizirati, no znamo li kritički misliti?“
Tribina će se održati u četvrtak, 17. studenog 2016. godine s početkom u 18.00 sati na Filozofskom fakultetu u Rijeci, u prostoriji 139 (1. kat).
Gosti tribine su prof. dr. sc. Majda Trobok, voditeljica projekta Kultura kritičkog mišljenja s doktorandima Ivom Magaš i Tomislavom Čopom, dr. sc. Nebojša Zelić, viši asistent na Odsjeku za filozofiju i Iva Buchberger, mag. paed. et phil. s Odsjeka za pedagogiju i autorica Priručnika za kritičko mišljenje, slušanje, čitanje i pisanje.
Cilj ovog događanja je osvijestiti studente i ostale sudionike da je kritičko mišljenje jedan od nužnih uvjeta za valjano zaključivanje. Također, osvijestiti potrebu razvijanja kulture kritičkog mišljenja te naglasiti da ono kao takvo igra ključnu ulogu u aktualnim događanjima, bilo da se tiču domene filozofije, pedagogije ili svakodnevnog života. Ukoliko još uvijek niste u potpunosti sigurni koja je razlika između kritiziranja i kritičkog mišljenja, pozivamo Vas da nam se pridružite!

 

Veslimo se Vašem dolasku!
Srdačno,
Udruga studenata filozofije ,,Furija“