Događanja

Produkcija zvuka i glazbe prijave do 20.2.2015

Produkcija zvuka i glazbe

Obavještavamo sve zainteresirane da su u tijeku prijave za treći ciklus Primijenjenog tečaja produkcije zvuka i glazbe koji počinje 27. veljače 2015. godine.


Sveučilište u Rijeci Produkcija zvuka i glazbe
Program cjeloživotnoga obrazovanja


051/584­820
radnim danom od 12 h do 15h


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Prijaviti se možete online na našoj stranici productionmusic.uniri.hr do 20. veljače 2015. godine.


Svi prijavljeni će biti intervjuirani, a broj polaznika je ograničen na 15. Dodatne informacije možete dobiti na telefon 051/584­820 svakim radnim danom od 12h do 15h.


Ove godine nudimo nove predmete: Osnove komponiranja, Osnove glazbene teorije i harmonije, Mastering. Predavat će ih eminentni umjetnici i eksperti: skladateljica svjetske reputacije Sanja Drakulić koja je završila klavir i kompoziciju na čuvenom Čajkovski konzervatoriju u Moskvi te je autorica velikog broja instrumentalnih i glazbeno­scenskih skladbi; glazbeni producent  Damir Begović koji se školovao na Univerzitetu Surrey/Velika Britanija, autor i koautor je brojnih glazbenih projekata (Bijelo dugme, Majke i dr.)


U paketu novosti iz nastavnih sadržaja je i praktična nastava koja će se odvijati u studiju HRT pod mentorstvom Lucije Fanton, voditeljice Odsjeka Produkcije HRT centra Rijeka.


Promjene nastavnog programa su rezultat sugestija naših polaznika s kojima aktivno surađujemo upravo s ciljem usklađivanja nastavnih sadržaja s potrebama realnog tržišta. O nastavnim sadržajima pročitajte na productionmusic.uniri.hr.