Natječaj za tekstove: Izokrenuti svet

Natječaj za drugi broj časopisa Izokrenuti svet 

 

Ponovnim pokretanjem izdavačke delatnosti i otvaranjem konkursa za originalne filozofske naučne radove, Udruženje studenata filozofije Beograda želi da podstakne studente filozofije, kao i sve druge koje ova tema dotiče, da promišljaju pitanja vezana za instituciju i obrazovanje, u međusobnom odnosu ili pojedinačno, kao i njihov odnos spram filozofije i/ili znanja.

Pored konkursa za naučne radove u okviru rubrike Tematski blok, otvaramo konkurs i za naučne radove vezane za mišljenje i filozofiju Fridriha Ničea (kao i njegov odnos spram drugih mislilaca), koji će biti objavljeni u okviru rubrike Ogledi, kao i konkurs za prikaze i osvrte, koji će biti objavljeni u istoimenoj rubrici, a koji se odnose na novoobjavljene filozofske knjige, kao i na domaće i inostane filozofske časopise, zbornike, skupove i drugo.

Svoje radove možete slati do 15.03.2013. na elektronsku adresu redakcije časopisa Izokrenuti svet Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Detaljan opis teme, naputke za autore i ostale informacije možete potražiti u privitku.